05.03.2021

İL MÜFTÜLÜĞÜNDE “PARDUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatlarında kullanılan bilgisayarların yerli ve milli işletim sistemi Pardus’a geçiş iş ve işlemlerinin tamamlanması süreciyle ilgili il müftülüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı İbrahim Köse, Pardus’a geçiş süreciyle ilgili bilgiler verdi ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Müftüsü Sayın Güven’de, bilgilendirme toplantısı için ilimize teşrif eden Bilgi İşlem Daire Başkanı Sayın Köse’ye ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıya İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı İbrahim Köse, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan, Yazılım Geliştirme Uzmanı Cihat Türkeli, il müftü yardımcıları, bazı ilçe müftüleri ile şube müdürleri ve teknikerler katıldı.