16.11.2020

İL MÜFTÜSÜ GÜVEN'DEN KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ YENİ HİZMET BİNASINA ZİYARET

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği'nin tarihi Kayseri mahallesindeki yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetlerini belirten Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, "Derneğimiz 10 hayır kurumu, 2 insan hakları savunucu derneği ve eğitim, kültür alanında çalışan dernek ve vakıflar olmak üzere 110 üyeden oluşmaktadır. Bundan sonra gönüllü kuruluşların koordinasyon faaliyetleri yeni hizmet binamızda olacak.  Tüm kurullarımız yönetim kurulu toplantılarını dahil burada yapabilecekler. İlmi, yardım çalışmalarından tutun diğer kültürel ve sosyal etkinlikler burada yapılacak. Şehrimize hayırlı olsun. Ben tekrar bu güzel ziyaretlerinden dolayı Sayın İl Müftümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan  İl Müftüsü Sayın Güven ise, "Kayseri'de İl Müftülüğümüz tüm kurumlarla uyum içerisinde hizmet vermektedir. Bundan önce olduğu gibi yine bundan sonra da Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği ile ortak programlar düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ve Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ve üyeleri bir süre makam odasında görüştükten sonra Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği yeni hizmet binasını gezdiler.