02.10.2020

KAYSERİ İL MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN KUR’AN ZİYAFETİ VE HATİM DUASI

“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından 01 Ekim 2020 Perşembe günü öğle namazı öncesi Nasrullahzade Camii’nde Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hatim programı düzenlendi.

Öğle namazı öncesi Hunat Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Abdullah İslam, Hisarcık Kur’an Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Ali Öztürk ve Mimarsinan Camii İmam Hatibi Mehmet Tanrıöver tarafından Kur’an ziyafeti sunuldu.

Kur’an ziyafeti sonrası İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından okunan hatimlerin duası yapıldı. Özellikle ahirete irtihal etmiş olan din görevlilerimizin ruhlarına, camilerimize ve Kur’an kurslarımıza hizmet ve yardım etmiş olan bütün hayırseverlerimizden ahirete irtihal etmiş olan kardeşlerimizin ruhlarına hatimlerden hasıl olan sevaplar gönderildi. Ayrıca ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan duaya hep bir ağızdan “Amin” denildi.

Namaz sonrası İl Müftüsü Sayın Güven tarafından Nasrullahzade Camii’nin yapımında emeği geçen Nasrullahzade Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Köseoğlu’na ve Nasrullahzade Camii Dernek Yöneticilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve Dursun Sarı, Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşcı, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay ve mahalle sakinleri katıldı.