28.07.2020

KOCASİNAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE DEVİR TESLİM

28.07.2020 Salı günü Kocasinan İlçe Müftülüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bir yıldan bu yana Kocasinan İlçe Müftülüğü görevini yürüten  Esat Yapıcı görevini Halil Uzun’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, “Kocasinan İlçe Müftülüğüne yeni atanan Sayın Uzun’a şahsım ve personelim adına hoş geldiniz diyor, İstanbul İl Müftü Yardımcılığı görevine yeni atanan Sayın Yapıcı’ya da bundan sonraki yaşamında ve görevinde başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kocasinan İlçe Müftüsü Sayın Uzun ise İl Müftüsü Sayın Güven’e devir teslim törenine katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Kocasinan İlçe Müftülüğü makam odasında gerçekleştirilen devir teslim törenine İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Mehmet İzci ve Yaşar Bolat, Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşcı, Kocasinan eski müftüsü ve yeni İstanbul İl Müftü Yardımcısı Esat Yapıcı, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut ve Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay’da hazır bulunarak Müftü Uzun’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.