22.07.2020

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN BÜYÜKKILIÇ, HER YIL OLDUĞU GİBİ YİNE KURBANINI TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban kesim organizasyonuna  her yıl olduğu gibi yine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’tan destek geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükkılıç’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şahin Güven, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen vekâletle kurban kesim organizasyonu hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükkılıç’a bilgiler verdi.

Başkan Büyükkılıç, "Her şeyden önce insanlığa hizmet sevdasıyla böyle bir gayretin içerisinde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı'na teşekkür ediyoruz. Bizler de güvenilen bir kurum olarak yanınızda yer aldığımızı ve bu sene de yine yer alma konusunda irade gösterdiğimizi paylaşmak istiyorum. Cenabı Allah riyadan korusun. Rızasına uygun kabul etsin diyoruz" dedi.

Başkan Sayın Büyükkılıç'a kurban bağışı dolayısıyla teşekkür eden İl Müftüsü Sayın Güven, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Büyükkılıç, sürekli olarak Türkiye Diyanet Vakfı'nın yanında oldular, yardımlarını ve desteklerini hiç eksik etmediler. Şahsım adına, müftülüğüm adına ve Türkiye Diyanet Vakfı adına Başkan Sayın Büyükkılıç’a teşekkür ederken, aynı zamanda dünyanın mağdurları ve muhtaçları için de teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Kurban vesilesiyle bu yıl da dünyanın 65 ülkesine ulaşacağız, dünyanın mazlumlarına yardım edeceğiz inşaallah" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükkılıç kendisi ve oğlu adına verdiği kurban vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Sayın Güven, bağış makbuzlarını Sayın Büyükkılıç’a takdim etti.

İl Müftüsü Sayın Güven, kurban bağış makbuzu takdimi sonrası Başkan Sayın Büyükkılıç'a Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından prestij baskıllı Kur’an-ı Kerim hediye etti.