08.07.2020

2020 YILI İL KURBAN HİZMETLERİ KOMİSYON TOPLANTISI İL MÜFTÜLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

2020 yılı Kurban Bayramı’nda dini inanç ve ibadet maksadıyla kurban kesmek isteyen vatandaşlarımızın, kurbanlarını dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak kesebilmelerini sağlamak amacıyla kurban satılacak veya kesilecek yerlerin belirlenmesi, kesim yapacak kişilerin eğitilmesi ve bu konulara ilişkin diğer hususlarla ilgili tedbirlerin alınması ile ilgili şartların düzenlenmesi için "İl Kurban Hizmetleri Komisyonu” 08.07.2020 Çarşamba günü saat 11.30’da Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz’ın başkanlığında İl Müftülüğü’nde toplandı.

Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü Levent Taflıoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Sami Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Ve Yetiştiriciliği Müdürlüğü Şube Müdürü Ergün Tuğluk, İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Mustafa Güç, İl Emniyet Müdürlüğü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Kırılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Kurtyemez, Orman İşletme Müdürlüğü Mali İşler Şube Müdürü Mehmet Polat ve TDV Kayseri Şube Temsilcisi Yusuf Çelik katıldı.

Toplantıda alınan kararlar Sayın Valimizin onayından sonra ilgili birimlere gönderilecektir. Kurban satış ve kesim yerleri ilgili kurum ve kuruluşların web sayfalarında yayınlanacaktır.