30.06.2020

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SAYIN NERGİS’DEN

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Hülya Nergis ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sayın Emine Timuçin, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Nergis ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sayı Timuçin, İl Müftüsü Güven´e taziye ziyaretinde bulundular ve sağlık-sıhhat dileklerinde bulunduktan sonra yaptıkları faaliyetler ve kurum ile ilgili bilgiler hakkında hasbihal ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Sayın Güven, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Nergis’e ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sayın Timuçin’e İl Müftülüğü olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ve projelere dair genel bilgilendirmelerde bulundu.

İl Müftüsü Sayın Güven tarafından AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Nergis’e ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sayın Timuçin’e Diyanet İşleri Başkanlımız yayınlarından Prestij baskılı Kur’an-ı Kerim hediye edildi.