09.03.2020

MEVLİD-İ NEBİ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASI KAYSERİ'DE YAPILDI

Kayseri İl Müftülüğünce 07.02.2020 Cumartesi günü Umre Ödüllü "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde İl Müftülüklerince ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen” Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” ile üniversiteli gençler  arasında Hz. Peygamber’in sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi Haftası’na ilişkin farkındalık oluşturmak ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amaçlanmaktadır.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci başkanlığında, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen yarışmada dereceye giren bir kız bir erkek öğrenci umreyle ödüllendirilecek.