02.11.2019

ŞEHİT PİYADE ER ERHAN GÜRBÜZ’ÜN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Piyade Er Erhan Gürbüz, 04.10.2019 Cuma günü görev yaptığı Hatay'ın Antakya ilçesi Bohşin Mahallesinde bulunan 5'inci Sınır Bölüğü Ziyaret Karakolu'na ait gözetleme kulesi önünde giriş-çıkış ve kayıt işlemleri görevini yürüttüğü sırada traktörün çarpması sonucu şehit olmuştu.

Traktörü kullanan bayanın ailesi Şehit Erhan Gürbüz’ün Danişment Gazi Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret ederek taziyelerini sundular. Aileye ziyarette İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven eşlik etti.

İl Müftüsü Sayın Güven, “Bizler birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece milletimizin her zaman dipdiri kalacağını belirterek, “Şehidimiz Piyade Er. Erhan Gürbüz’e Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Ziyaret, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası İl Müftüsü Sayın Güven tarafından Şehit Piyade Er Erhan Gürbüz ve bütün şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.