Kayseri Müftülüğü

14.01.2016

İL MÜFTÜ YARDIMCISI MEHMET İZCİ

1977 (Sorgun / Yozgat) doğumlu. İlkokulu Doğankent’te okudu.1994 yılında Yozgat İ.H.L’den, 1999 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. DİB. Kayseri Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi 2007 yılı 3.dönem mezunu. Ç. Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı İslam Hukuku dalında Doktora eğitimine devam etmektedir. Yozgat ve Kayseri’de değişik camilerde imam hatiplik, Siirt-Kurtalan’da vaizlik, yurt dışı (Fransa-Paris) uzun süre din görevliliği, Muş- Varto İlçe müftülüğü, Sinop İl Müftü Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 28.06.2017 tarihinden itibaren Kayseri İl Müftü Yardımcılığı görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babası.

Görev Alanı:

• Din Hizmetleri