14.02.2025

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut Kayseri İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nu Ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız)  Projesi kapsamında Kayseri İl Müftülüğümüzce açılan İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nu ziyaret etti.

 

Kayseri İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nu ziyaret eden Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Akbulut, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’dan İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nda verilen eğitim hakkında bilgi aldı ve gençlerle sohbet etti.

 

Gençlere paylaşmak ve yardımseverliğin önemini anlatan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Akbulut, “Sizler burada spor yapıyorsunuz. Aynı zamanda burada paylaşmayı, yardımlaşmayı, iyiliği, doğruyu, adaleti, samimiyeti, sevgiyi ve büyüklerinize saygıyı öğreniyorsunuz. Sizler bu ülkenin hazinesisiniz. Gelecekte ailesini, vatanını, milletini, bayrağını ve dinini öğrenen gençler olacaksınız. Böylesi güzel bir ortamın hazırlanmasında emeği geçen başta İl Müftümüz Durmuş Ayvaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İl Müftülüğü ERVA Spor Okulu ziyaretinde Genel Müdür Akbulut’a, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ve eşi Şükriye Ayvaz Hanımefendi, Başkanlık Müşaviri Suat Okuyan, Çocukluk Dönemi Yaygın Din Eğitimi Daire Başkan V. Dr. Zuhal Döndü Seven ve il müftü yardımcıları eşlik etti.