22.07.2024

2. Olağan Koruma Kurulu Toplantısı İl Müftülüğünde Yapıldı

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı Kayseri İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz’ın açılış konuşmasının ardından gündeme geçildi. Gündemde; ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülerin karşılaştıkları sosyal ve ekonomik sorunlar ve bunların çözümü, kuruma yapılan müracaatlar, “Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi”, ihtiyaç sahibi yükümlü ailelerin çocuklarına kırtasiye ve eğitim bursu yardımları, yükümlülere yönelik gerçekleştirilen etkinlikler ve planlanan projeler ele alındı.

Koruma kurulu gündem maddelerinin tamamlanması sonrası İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat tarafından toplantıya katılanlara; Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.