16.10.2000

İL MÜFTÜ YARDIMCISI AYSEL HACIÖMEROĞLU

Aysel Hacıömeroğlu’nun Özgeçmişi

1981 yılında Sivas Divriği İlçesinde doğan Hacıömeroğlu, 2004 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun oldu.  2004 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Kur’an Kursu Öğreticisi olarak göreve başlayan Hacıömeroğlu sırasıyla Erzincan, Bilecik Osmaneli İlçesi’nde Kur’an kursu öğreticiliği yaptı. Diyanet Aile Dergisi’nin “Değerler Eğitimi Açısından İncelenmesi” başlıklı teziyle yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kütahya’da İl Murakıbı olarak çalışmaktayken 2018 yılında açıklanan İl Müftü Yardımcılığı sınavını kazanarak 14.08.2018 tarihi itibariyle Bilecik İl Müftü Yardımcılığına atandı. Ekim 2023 tarihinden itibaren de İl Müftü Yardımcısı olarak Kayseri İl Müftülüğüne  atandı ve halen bu görevine devam etmektedir. İngilizce ve Arapça bilen Aysel Hacıömeroğlu evli ve 3 çocuk annesidir.

Görev Alanı:

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü