05.06.2020

MEVLİD-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİ

GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak ve Başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla 07 Mart 2020 tarihinde ülke genelinde ve KKTC'de yapılan "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" sonuçları açıklanmıştır.

Yarışma sonuçları alakalı;

1- Puan eşitliği halinde sınav başvuru ilanında belirtilen kıstaslara göre ödül verilecekler öğrenciler belirlenmiştir.

2- Yarışmada her ilden birincilik elde eden 1 (bir) kız ve 1 (bir) erkek öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığımızca umre ile ödüllendirilecektir. "Umre" ödülü hakkında izlenecek yol, pandemi sürecindeki belirsizlik bittikten sonra Suudi Arabistan'ın umre seyahatleri ile ilgili aldığı kararlar doğrultusunda Başkanlığımızca planlanarak bilahare ilgililere bildirilecektir.

3- Ödül kazanan öğrencilerle Müftülüğümüzce irtibata geçilerek ödülün miktarı ve ödülün verileceği tarih hakkında kendilerine bilgilendirme yapılacaktır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını yüce rabbimizden niyaz ederiz.

KAYSERİ İL MÜFTÜLÜĞÜ