24.08.2023

SARIZ DİYANET GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

Sarız İlçe Müftülüğü tarafından inşası tamamlanan Sarız Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışında konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Gençlerimiz bizim için çok değerlidir. Gençlerimize hizmet etmekte onların medeniyetimizle, değerlerimizle buluşması için yaptığımız faaliyetlerde hiç yorulmuyoruz. Çünkü sizi seviyoruz, geleceğimizin teminatı sizlersiniz. İstiyoruz ki gençlerimiz ahlaklı olsun." dedi.

Pınarbaşı Kaymakamı ve Sarız Kaymakam Vekili İbrahim Gökmen ise, "Sarız Diyanet Gençlik Merkezi’nde milli ve manevi değerlerle, bayrak sevgisiyle ve vatan sevgisiyle donanmış bir gençlik yetişecek. Böylesi bir mekanın oluşmasında başta Sayın Valimize, İl Müftümüze, İlçe Müftümüze ve destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçe Müftüsü Ali Osman Uşak, "Sarız Diyanet Gençlik Merkezi’nin oluşumunda bizlerin önünü açan, bizlere rehberlik eden başta İl Müftümüz Yusuf Akkuş’a, yine bizlere destek veren değerli kaymakamımıza, belediye başkanımıza, hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Sarız Diyanet Gençlik Merkezi, İl Müftü Yardımcısı Vedat Tekin tarafından yapılan dua ile gençlerin hizmetine sunuldu.