06.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI

Her yıl Rebiul Evvel ayının onikinci günü başlangıç kabul edilerek Mevlid-i Nebi Haftası;01-07 ُEkim tarihleri is Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaktadır..Bu sene  Rebiul Evvel ayının onikinci günü 7 Ekim Cuma gecesine denk gelmesi sebebiyle Ekim ayının başlangıcından itibaren 15 gün boyunca ‘’ Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası birleştirilmiştir. Bu sebeple Sarıoğlan İlçe Müftülüğü tarafından 1-7 Ekim arasında ‘’Peygamberimiz, Cami ve İrşat’’ temalı çeşitli etkinlikler düzenlenmiş. Bu etkinlikler  kapsamında Sarıoğlan İlçe Müftülüğünce 06.10.2022 tarihinde Sarıoğlan Belediye Düğün Salonunda  ‘’Peygamberimiz, Cami ve İrşat’’ temalı konferans düzenlenmiştir. Programımıza iştirak eden sayın Kaymakamımıza, konuşmacı olarak katılan Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü sayın Dr.Abdülkadir KABDAN hocamıza daire amirlerimize,kıymetli öğrencilerimize,değerli Sarıoğlanlı hemşehrilerimize ve din gönüllülerimize teşekkürlerimizi arz ederiz.