13.11.2019

2019 MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüzün hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi programı 13/11/2019 Çarşamba günü saat 10:00 ila 12:00arası Sarıoğlan Belediye Düğün Salonunda yapılmıştır. Program Tatılı Mahallesi Eski Cami İmam Hatibinin açılış Kur’anı Kerimini okumasıyla başlamıştır. İlçe Müftüsü Mevlüt ŞAHİN’in açılış konuşmasında Başta İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı Daire Amirlerine, programa katılan vatandaşlarımıza ve özellikle programın gerçekleşmesinde emeği geçen Tüm Din görevlilerine Kur’an Kursu Öğreticilerine maddi destek sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür etmiştir. Programa konuşmacı olarak katılan Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah BENLİ “ Hz. Peygamber ve Aile hayatının öneminden bahsetmişti.

Programa başta İlçe Kaymakamımız Sarıoğlan ve belde belediye başkanları Daire amirleri ve yoğun bir şekilde halk katılımı olmuştur.

İlçe Kaymakamız, Belediye başkanları ve Daire amirleri programı çok beğendiklerini dile getirmişler programı hazırlayan İlçe Müftümüz nezdinde müftülüğümüz personelini tebrik etmişlerdir.

Ayrıca programa katılan vatandaşlarımız yoğun bir şekilde tebriklerini dile getirmişlerdir.

Program sonunda Konferansa katılan tüm vatandaşlara  “Peygamberimiz ve Aile “ isimli kitap dağıtılmıştır.

Bununla birlikte İlçemizde Eğitim veren üç lisede İlçe Vaizimiz Mehmet KARATAŞ tarafından okullarda Konferans vermiştir.