27.11.2019

"... PEYGAMBER SEVGİSİ SALONA SIĞMADI"

İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen "Peygamber ve Aile" temalı konferansımıza halkımız büyük teveccüh göstererek salonu doldurdular.
Erciyes üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Temel YEŞİLYURT veKayseri İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Şahin GÜVEN' in "Peygamber ve Aile" konulu konferansı halkımızın büyük ilgisini çekti..

Proğramdan sonra aşure ikramı yapıldı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin...