20.08.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN AHAT TAŞCI ESNAFINA DENETİM YAPTI

Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanarak uygulamaya başlanılan normalleşme planı doğrultusunda COVİT-19 salgınının bulaşma ve yayılım hızını en alt seviyede tutmak, toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ve sosyal mesafe kullarına riayet edilmesine yönelik alının tedbirlerin toplumun tüm kesimleri tarafından uyulması amacıyla ilimiz genelinde Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen konuları ile ilgili İl Hıfsı Sıhha Kurulu kararları doğrultusunda oluşturulan denetim gurupları tarafından denetimler yapıldı.

19 Ağustos 2020 Çarşamba günü, Melikgazi İlçe Müftülüğü olarak  İlçe müftümüz Ahat TAŞCI, Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J.Uz.Çvş İbrahim TÜMER ve müftülüğümüz Murakıbı İlyas ZERİN ile birlikte çarşı esnafları denetlendi