29.07.2020

KURBAN BAĞIŞ STANTLARIMIZ ZİYARET EDİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile  "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen organizasyon kapsamında vatandaşları bilgilendirmek ve kurban bağışlarını kabul etmek amacıyla Melikgazi İlçe Müftülüğümüz ve vakıf şubemizce ilçemizde merkezi noktalarında  “Vekâleten Kurban Tanıtım ve Bağış Kabul Stantları” kuruldu. Stantları ziyaret eden Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat TAŞCI, çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.

Vekâlet yoluyla kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara açılan stantta görevlilerin yardımcı olacağını ifade eden İlçe Müftümüz Ahat TAŞCI, "Vatandaşlarımız kurbanlarını İlçe Müftülüğümüze gelerek, cami ve Kur’an kurslarımızdaki din görevlilerimiz aracılığıyla veya isterlerse de ilgili banka şubelerine giderek bağış yapabilirler” diyerek stantların 01 Ağustos 2020’ye kadar açık kalacağını, kurban bedelinin yurt içi 975 TL, yurt dışı ise 825 TL olduğunu hatırlattı.

Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunan Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat TAŞCI, özveri ile çalışan tüm görevlilerimize ve destek olan kardeşlerimize teşekkür etti.