29.03.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ YAHYA ÇANKAYA HOCAMIZA VEDA ETTİK

Müftülüğümüzde 6 buçuk yıl İlçe Müftüsü olarak görev yapan Yahya Çankaya hocamız 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle re’sen emekliye ayrılacak. Daire personeli olarak hocamızı meslek hayatının son gününde makamında ziyaret ettik.

Müftümüz “Elimden geldiğince, bir beşer olarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Göreve başladığım günden bu güne kadar yaptığım mesleği sevdim ve hizmet etmekten büyük şeref duydum. Hatasız insan olmaz. Bundan sonra 24 saat boyunca telefonumuz açık olacak ve her görevlilerinin şahsi ve resmi işleri olursa bize de haber verirse ilgileneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler süt gibiyiz. Leke götürmeyiz. O yüzden mensubu olduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığına layık olmak için üstün bir gayret ile çalışmalıyız. 1 Nisan Pazartesi günü itibariyle görevim sona erecek. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Gerek şu an ki görevlerinizde gerekse ileride başka kurumlarda çalışacak olanlar var ise, şimdiden  hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Hakkım varsa helal olsun sizler de haklarınızı helal edin, hepinizi gözlerinizden öpüyor, Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

Kocasinan Müftülüğü personelleri olarak Yahya Çankaya hocamıza göstermiş olduğu üstün gayretlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.