03.10.2017

“CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI” BAŞLADI

Kocasinan İlçe Müftümüz Yahya ÇANKAYA, 01-07 Ekim 2017 tarihlerinde kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle 02.10.2017 Pazartesi günü Kayseri İl Müftülüğü, Melikgazi Kaymakamlığı, Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğünü beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti.

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çerçevesinde yapılan ziyarette İlçe Müftümüz Yahya ÇANKAYA, Müftülük tarafından hafta boyunca yapılacak olan etkinliklerle ilgili bilgiler vererek çiçek ve başkanlığımızın yayınlarından kitap hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca,  mezkûr çerçevede toplumsal bir duyarlılık ve hassasiyete vesile olması amacıyla 2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda “Cami, Şehir ve Medeniyet” konusunun ele alınması kararlaştırılmıştır.