24.10.2017

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 2018 YILI UMRE TURLARI BELLİ OLDU

Başkanlığımızca düzenlenen 2018 Yılı Umre Organizasyonu kayıtları Ekim ayı içerisinde başlayacak olup ilk turlarımız Kasım ayının ilk haftasında hareket edecektir. Detaylı bilgi için il ve ilçe müftülüklerimizin umre bürolarından bilgi alabilirsiniz.

Başkanlığımızın asli görevlerinden olan umre hizmetlerinin, irşat açısından da önemli bir fırsat ve imkân sunduğu ve uzun yıllardan beri başarıyla yerine getirildiği malumlarıdır.

Her kademedeki teşkilat mensuplarımızın özverili gayret ve çalışmalarıyla 2017 umre organizasyonunda önemli bir başarı elde edilmiştir. Bu hizmette emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza en içten teşekkürlerimizi iletiriz.

Umre hizmetinin daha nitelikli ve irşat açısından verimli hale getirilmesi müftülükler ile her kademedeki personelin göstereceği çalışma ve gayretle mümkün olacağı açıktır. Umre hizmetlerinde arzu edilen hedeflere ulaşılabilmesi için aşağıdaki hususların açıklanmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

2018 umre mevsiminde, vatandaşlarımızın tercihleri de dikkate alınarak, aşağıda özellikleri belirtilen konaklama türlerinde umre organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır.

2018 UMRE KATALOĞU İÇİN TIKLAYINIZ