18.06.2020

Vefa Sosyal Destek Grubu'na TEŞEKKÜR

Hacılar Kaymakamımız Haluk Sezen   korona virüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlama süresince vatandaşların her türlü ihtiyacını gideren Hacılar İlçe Müftülüğü  Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerini Başarı  Belgesi ile ödüllendirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, ilk günden itibaren önemli çalışmalara imza attı. Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin çalışmalarını takip eden ve ilçe müftülüğü komisyonuna başkanlık eden Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay, Sosyal Destek Grubu ekiplerinin  Başarı belgesini takdim etti ve  çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür edip başarılarının devamını diledi.