11.11.2022

DEVELİ MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NE DESTEK

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Üniversitesi, Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Seyrani Eğitim Vakfı, Develi Orman İşletme Şefliği ve Hayırseverlerin katkılarıyla  düzenlenen “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” etkinliğine Develi Müftülüğü personelleri de katkı sağladı. Konuyla ilgili olarak İlçe Müftüsü Emin PATAN şunları söyledi: Bilindiği üzere 2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatıyla başlatılan, o günden beri her yıl ülkemizin her bir köşesinde “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” adı altında Tarım ve Orman Bakanlığı organizesinde gerçekleştirilen etkinliğin Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Üniversitesi, Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Seyrani Eğitim Vakfı, Develi Orman İşletme Şefliği ve Hayırseverlerin katkılarıyla Develi’de gerçekleştirilen bölümüne İlçe Müftülüğümüzden Daire Personelleri ile Mehmet Akif ERSOY Kur’an Kursu Öğretici ve Öğrencileri katıldı.
Düzenlenen Program kapsamında İlçe Müftüsü tarafından dua yapıldı. Yapılan duada Dinimiz İslam’ın çevre ahlakına verdiği değer vurgulanarak, Sevgili Peygamberimizin en zor zamanlarda bile fidan dikilmesini teşvik eden Hadis-i Şerifi zikredildi.
Develi İlçe Müftülüğü olarak bu programda emeği geçenlere ve katılım sağlayan İlçe Müftülüğümüz personellerine teşekkür ederiz.