26.04.2022

Kayseri Develi İlçe Müftülüğü emekli din görevlilerini iftarda bir araya getirdi.

Develi İlçe Müftülüğü emekli din görevlilerine yönelik iftar programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Develi İlçe Müftüsü Emin Patan, "Ramazan ayı birçok özelliğinin yanında mihraba yıllarını vermiş emekli din görevlilerimizi hatırlama zamanıdır. Develi İlçe Müftülüğü olarak ilçemiz merkez ve mahallerinde görev yapmış ve emekli olmuş din görevlilerimizle iftarda bir araya geldik. İftar programına emekli olmuş ve ilçemizde yaşayan emekli müftülerimizi de davet ettik. Davetimize katılımlarından dolayı Develi Belediye Başkanımıza, emekli müftülerimize, emekli din görevlilerimize ve ailelerine ayrıca iftara katkılarından dolayı Belediye Başkanlığımıza ve bütün hayırseverlerimize teşekkür ederiz." dedi.

Daha sonra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Emekli Müftü Hüseyin Erdoğan tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı.

İftar duasından sonra iftarların açılmasıyla devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.