28.03.2022

Develi İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Engelli Koordinatörlüğü görevlileri engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Ziyaretlere İlçe Müftüsü Emin Patan, İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Esma Türksoy ve Bağımlılık Koordinatörü Şengül Kahyaoğlu katılıyor.

Develi’de ikamet eden Fethiye Yalçın’ı ziyaretinde konuşan İlçe Müftüsü Patan, "Develi İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü olarak ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Bir sıkıntılarının olup olmadığını soruyoruz ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fethiye Yalçın ise “Hocalarımızın ziyaretlerinden dolayı çok duygulandım ve mutlu oldum. Allah razı olsun.” diye konuştu.