08.10.2020

Hayırseverlere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında farklı bir tema ile kutlanan ve bu yıl " CAMİ VE İLİM " temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Develi İlçe Müftülüğümüzce çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu çerçevede ilçemizdeki bazı hayırseverlere Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından hazırlanan ve Kayseri İl Müftümüz Prof.Dr. Şahin GÜVEN tarafından imzalanan Teşekkür Belgeleri İlçe Müftüsü Emin PATAN ve İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Şuayıb AYDINLIOĞLU tarafından hayırsever Uğur ÖZYALÇIN ve Hanifi CEVİZLİ'ye takdim edildi. Develi İlçemizde birçok hayırsever bulunduğunu söyleyen Müftü PATAN değişik vesilelerle diğer hayırseverlere de teşekkür etmeyi gelenek haline getireceklerini ifade ederek Müftülüğümüze, Kur'an Kurslarımıza ve Camilerimize katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ederiz dedi.