29.09.2020

TEŞEKKÜR BELGESİ ALDILAR

“ Evimin Neşesi Kur'an Sesi”  Yarışmasına Develi İlçesinden katılan yarışmacılara ödülleri takdim edildi. İlçe Müftümüz Emin PATAN konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bilindiği üzere Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile çocuklar arasında internet üzerinden “Evimin Neşesi Kur'an Sesi” sloganıyla “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması” başlatılmıştı.

Yarışmaya İlçemizi temsilen Müftü Numan Cebeci Proje İmam Hatip Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencilerinden Elif Zehra SERKAN ile yine aynı okul öğrencilerinden 6-A sınıfı öğrencisi Abdullah Hakan MİLLİDERE katılmışlardı. Yukarıda ismi geçen öğrencilerimiz 29 Eylül 2020 tarihinde aileleri ile birlikte ilçe müftülüğümüze davet edilerek Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Profesör Dr. Ali ERBAŞ tarafından gönderilen Teşekkür Belgeleri kendilerine takdim edildi. Ayrıca Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bizlerde İlçe Müftülüğü olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor ailelerine saygılarımızı sunuyoruz.