24.09.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİT YAKINI AİLELERE ZİYARET

Develi İlçe Müftüsü Emin PATAN Kulpak Mahallesi'nde metfun bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Müsellim ÜNAL' ın ailesini ziyaret etti.

2015 yılında Adıyaman'da şehit düşen Müsellim ÜNAL'ın babası Yusuf ÜNAL ile annesi Ayşe ÜNAL'ın hanelerinde gerçekleştirilen ziyarette Kulpak Mahallesi Cami İmam Hatibi Mesut ŞAHİN tarafından Kur'an tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra ilçe müftümüz tarafından tüm şehitlerimize ve hususen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Müsellim ÜNAL' ın ruhuna ithafen dua edildi.

Mahalle Muhtarı Ramazan TOYĞAR’ ın da katıldığı ziyaret şehidimizin anne ve babasına sabır temennisinde bulunularak sona erdi.

İlçe Müftülüğü olarak tüm şehitlerimize ve gazilerimizden vefat edenlere Rabbimizden rahmet dileriz.