10.09.2020

HAFIZLIK BELGELERİ TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

2017 yılında Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Develi İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen "Eğitimde İş birliği" protokolü kapsamında açılan İlçemiz Kara Müftü Proje Hafızlık Kuran Kursu ve Mümin Dulun Proje Hafızlık Kuran Kursumuz ilk meyvelerini vermeye başladı.

İlçemiz Kara Müftü Proje Hafızlık Kuran Kursu ve Mümin Dulun Proje Hafızlık Kuran Kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrencilerimiz aynı zamanda Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda örgün eğitimi almaktadır.

Hafızlık eğitimini tamamlayan ve Başkanlığımızca, 29 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılan hafızlık tespit sınavlarında başarılı olan 5 erkek 3 kız öğrencilere Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık belgeleri törenle takdim edildi.