03.09.2020

AYLIK MUTAT TOPLANTI

İlçemiz Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik düzenlenen ve Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen Aylık Mutat toplantıya ilçe müftümüz Emin PATAN katıldı.
      Gündeme ilişkin konular ve duyurular istişare edildikten sonra Kur’an Kursu Öğreticilerine konuşan İlçe Müftümüz Emin PATAN; İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Kur’an Kursu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için Kurslarımızda gerekli tedbirlerin alınması ve hep beraber el ele vererek arzulanan hizmetleri gerçekleştirmemiz gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
         Toplantıya İlçe Sağlık Müdürlüğü ebelerinden Asiye KÖKSAL tarafından içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci ve covid-19 hakkında alınacak ve alınması gereken tedbirler hakkında görevlilerimize bilgilendirme yapılarak dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.