22.02.2021

GÜVENLİ AİLE GÜÇLÜ GELECEK ÜÇ AYLAR VE REGAİP İKLİMİ

Bünyan Müftülüğümüzün Aile ve Geçlik çalışmaları kapsamında online programları devam ediyor.Bünyan İlçe Gençlik Koordinatörlüğü'nün düzenlemiş olduğu "GÜVENLİ AİLE GÜÇLÜ GELECEK ÜÇ AYLAR VE REGAİP İKLİMİ" adlı online programda selamlama konuşmasını İlçe Müftümüz Sn.Mahmut TAŞYAPAN gerçekleştirmiştir.Kayseri HULUSİ AKAR CAMİİ İmam Hatibi Musa ÇETİN Hocamız Kuran Tilaveti gerçekleştirmiştir. Konuşmacı olarak Kayseri İl Müftü Yardımcısı Sn. Dr. Dursun SARI hocamız katılmış ve Üç Aylar ikliminde ailenin güvenli ortamında geleceğimizin mimarı olacak evlatlarımızın nasıl ve ne şekilde yaklaşılması gerektiğini, onları geleceğe nasıl hazırlamamız gerektiği konusunda bizlere tecrübelerini, yapılması gerekenleri hususunda bizleri ve katılımcıları aydınlatmıştır. Katılımlarından dolayı Sn.Dr. Dursun SARI hocamıza teşekürlerimizi arz ederiz.   Kayseri İl Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu da  sunumlarıyla programımıza renk ve canlılık katmıştır. Kendilerine  teşekkür ediyoruz.