24.02.2021

Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek

Başkanlığımızca "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında "Evliliğe İlk Adım" seminerleri düzenlenecektir. Seminerler pandemi dolayısıyla çevrim içi olarak 08 Mart - 11 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 2021 yılında evlenen ya da evliliğinin ilk beş yılı içinde olan çiftlerden  seminere katılmak isteyenlerin, müracaatlarını 02 Mart 2021 Salı günü mesai bitimine kadar müftülüğümüze şahsen yapmaları gerekmektedir. Müftülüğümüzün 0352 712 10 62 nolu telefonundan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mahmut TAŞYAPAN
                                                                                                                                            İlçe Müftüsü