15.07.2018

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN AİLELERİ VE GAZİLER İLE BİR ARAYA GELİNDİ

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen yemekte 15 Temmuz Şehitlerinin aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Kayseri Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğg. Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tugğ.Selçuk Aygün, Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir, Mustafa Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Dr. M. Hüseyin Nail Anlar, Baha Başçelik, Zekeriya Güney, Ali Uslanmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Düzenlenen yemekte Kayseri Valiliği himayesinde Melikgazi Salıbahçe Cami İmam Hatibi Sadi Özmen sunuculuk yaptı.

Tertip edilen yemek öncesinde Melikgazi Çaybağları Erenköy Merkez Cami İmam Hatibi Musa Çetin Kur’an tilavet etti.

Program İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından yapılan yemek duası ile sona erdi.