31.05.2018

KOCASİNAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE İFTAR

26.05.2018 Cumartesi günü Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından Kayseri Huzurevinde, huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeği, Kocasinan Kemal Keleş Camii Müezzin Kayyımı Cemil Kahraman tarafından huzurevi sakinlerine okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İftar yemeği sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Abdülkadir Bekiroğlu dua yaptı.

Huzurevi Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Abdülkadir Bekiroğlu, Yozgat Şehit İbrahim Yılmaz Eğitim Merkezi Müdürü Turgut Tunç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit ve Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya katıldı.