13.04.2018

NİSAN AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Nisan ayı İlçe Müftüleri toplantısı 12.04.2018 Perşembe günü saat 13.30’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, “Vaaz irşat programlarının değerlendirilmesi, Miraç Kandili münasebetiyle yapılması planlanan programların görüşülmesi, Cami kütüphanelerinin cemaatin erişimine açık tutulması, Taziyelerin düzenlenmesi ile ilgili hutbe ve vaaz hazırlıklarının değerlendirilmesi, Pasaport talep formlarının hazırlanması ve randevu işlemlerinin duyurulması, Pasaport ve sürücü belgesi taleplerinin Nüfus Müdürlüklerinden yapılması, Suriyeli misafirlere yapılan yardımların bildirilmesi, Cami inşaatlarında Başkanlığımızca hazırlanan tip projelerin değerlendirilmesi, Hacı adayları eğitim seminerlerinin planlanması, Hacı adaylarına yönelik Kur’an-ı Kerim eğitimlerinin verilmesi, “Bir Tuğla da Benim Olsun” kampanyasının görüşülmesi” ve gündemdeki diğer konular” görüşüldü.