29.03.2018

DAİRE BAŞKANLARINDAN İL MÜFTÜMÜZ GÜVEN’E ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hacı Bayram Gür, Malzeme Yönetimi ve Satınalma Daire Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya, Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetleri Daire Başkanı Dursun Duyar 29.03.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Doç Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret ettiler.

Önümüzdeki Mayıs ayında yapılması planlanan Camiler Çalıştayının Kayseri’de yapılması için ön çalışma yapmak üzere şehrimize gelen Daire Başkanlarını makamında kabul eden Sayın Güven, il müftülüğünün faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca ziyaretten ve Camiler Çalıştayının kadim şehirlerimizden birisi olan Kayserimizde gerçekleştirilecek oluşundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek daire başkanlarına teşekkür etti.

Daire başkanları, Kayseri İl Müftülüğü'nün başarılı ve güzel çalışmalarından dolayı İl Müftümüz Sayın Güven’i tebrik ettiler ve başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

Ziyarette Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan Bey de hazır bulundular.