21.03.2018

İL MÜFTÜMÜZ DOÇ. DR. ŞAHİN GÜVEN PERSONEL TOPLANTILARINA KATILDI

İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, 20.03.2018 Salı günü Melikgazi ve Kocasinan, 21.03.2018 Çarşamba günü de Talas İlçe Müftülüklerimizin 2018 yılı Mart ayı personel toplantılarına katıldı.

Toplantılarda konuşan İl Müftümüz Sayın Güven, 13 Mart 2018 Salı günü Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası İyilik Ödülleri töreni ve 14 – 17 Mart 2018 tarihleri arasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Ankara Haymana’da düzenlediği ve 81 il müftüsünün katıldığı “34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” hakkında bilgi verdi ve alınan kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ayrıca İl Müftümüz Sayın Güven, TDV Kayseri Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve TDV Kayseri Şubesi’nin çalışmalarına verilen destekten dolayı bütün personele teşekkür etti.

Toplantılara İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat, Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Melikgazi, Kocasinan ve Talas İlçe müftülüğüne bağlı İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.