19.03.2018

“İLÇE MÜFTÜLERİ BÜNYAN’DA TOPLANDI”

Mart ayı İlçe Müftüleri toplantısı 19.03.2018 Pazartesi günü saat 10.00’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında Bünyan’da yapıldı.

İl Müftüleri İstişare Toplantısı kararlarının değerlendirilmesi, Başkanlığımızın hutbe hazırlanması ve irad edilmesi konulu yazısının görüşülmesi, Başkanlık yayınlarının tanıtımının yapılması, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmalarının düzenlenmesi, 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Temasının belirlenmesi, Cami ve Kur’an kurslarında ilan edilen afişlerin değerlendirilmesi, Vaaz irşat programlarının, ilgili cami görevlilerine ulaştırılması, TDV yardım kampanyalarına destek olmak isteyen personelin kermes açma talebi, Kur’an kursu işbirliği protokolünün hazırlanması, Vekil imam hatiplerin izin durumlarının görüşülmesi, Vakıflar Genel Md. ne ait cami lojmanları ile ilgili, ilgililere yer kullanım tahsisinin yapılması, Cami müştemilatı gelirlerinden Başkanlık hisselerinin yatırılması, Ayıklama ve İmha evraklarının hazırlanması, İyilik Ödülleri programının değerlendirilmesi ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Toplantı öncesi İl Müftümüz Sayın Güven, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Bünyan İlçesinde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında istişarelerde bulundular.

Toplantı sonrası İl Müftümüz Sayın Güven, Bünyan İlçesi Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü” münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Ayrıca ilçe müftülerimiz Bünyan İlçesinde bulunan toplam 8 okulda konferans verdiler.

S.NO

OKUL ADI