13.02.2018

ŞUBAT AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İL MÜFTÜLÜĞÜ’NDE YAPILDI

Şubat ayı İlçe Müftüleri toplantısı 08 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10.00’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında İl Müftülüğü’nde yapıldı.

Toplantıda, “Resmî Nikâh Yetkisi Hakkında Genelge” nin değerlendirilmesi, İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin 70. yılı kutlamaları münasebetiyle yapılacak etkinliklerin planlanması,  Başkanlığımızın “Şehidini Unutma Değerine Sahip Çık” konulu yazısının görüşülmesi, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü Din İşleri Yüksek Kurulu üyeleri tarafından yapılacak konferansın görüşülmesi, Hizmet Takip Programı (HİTAP)’ta bulunan Hizmet Cetveli ile Kesenek Bilgi Sistemindeki uyumsuz ve hatalı kayıtların düzeltilmesi, Sürekli ve Geçici Görev Yolluklarının ödenmesi, Taşınmaz Bilgi Sistemindeki kayıtların güncellenmesi, “Halep’te İnsanlık Ölmesin” ve “Yükümüz Kardeşlik” kampanyaları kapsamında ilimiz genelinde başlatılan ayni yardım kampanyasının değerlendirilmesi, 15 Şubat 2018 Perşembe günü yapılacak “Yardım Tırları Uğurlama Programı” nın planlanması ve gündemdeki diğer konular görüşülüp bir karara bağlandı.