03.08.2018

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ’TAN KURBAN BAĞIŞI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 03 Ağustos 2018 Cuma günü Cuma namazı öncesinde Hunat Camii bahçesinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi’ne ait standa uğrayarak kurban bağışında bulundu.

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi’nin standına gelerek görevli ve yetkililerle bir süre sohbet eden Sayın Büyükkılıç, “Kurum ve kuruluşları güvenilir hale getirmek, oranın yöneticileri ve oradaki uygulamalar üzerine yapılan yaklaşımlarla olur. Türkiye Diyanet Vakfımız, özellikle son 15 yıllık süreç içerisinde kamuoyu nazarında güvenirlik anlamında adeta bir numara haline gelmiştir. Bu güveni destekleme açısından kuruma sahip çıkan Kayserili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz; sağ olsunlar, var olsunlar. Toplum içerisinde, her ne kadar yaptığımız hayırların konuşulmasından rahatsız olsak da teşvik amaçlı burada bulunuyor ve sizlerin yanında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmış oluyoruz. Cenab-ı Allah kabul eylesin.” dedi.

Sayın Büyükkılıç’ın ziyaretleri esnasında bağış standında hazır bulunan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, kendilerine teşekkür ederek, “Sayın Başkan, kurbanlarınızın makbul olmasını diliyoruz. Ayrıca teşvik amaçlı olarak bu türlü şeylerin basınımızla paylaşılmasından dolayı teşekkür ediyoruz, sağ olunuz.” ifadelerini kullandı.

Kurban bağışı törenine, İl Müftüsü Sayın Güven’in yanı sıra TDV Kayseri şubesi görevlileri ve vatandaşlar katıldı.