27.07.2017

15 Temmuz Etkinlikleri

"Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salâlara" şiarıyla 15 Temmuz 2016
tarihinin sene-i devriyesinde14 Temmuz 2017 Cuma günü ilçemizdeki şehid kabirleri ziyaret edilerek dua edildildi ve ardından  Merkez Camikebir Caminide bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı" icra edildi.Aynı zamanda  İlçemizde  eğitim veren  cami ve Kur'an Kurslarında  açılan 155 sınıfta Şehidlerimizi anma proğramları düzenlenerek 15 Temmuz'un önemi vurgulandı.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü  Saat 20:30 da düzenlenen proğramda  Kur'anı Kerim ziyafetinin ardından  ilçemizde Şehidlerimiz için okunan 370 hatin duası İlçe Müftüsü Dursun SARI tarafından yapıldı aynı günün sonunda saatler 00:13'ü gözterdiginde eş zamanlı olarak tüm camilerimizde sâlalar okunarak camiler Sabaha kadar açık tutuldu.Halkımızın proğramlara olan katılımı ve ilgisi memmuniyetle karşılandı.