13.02.2020

ŞUBAT AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2019 Yılı Şubat ayı İlçe Müftüleri toplantısı 12.02.2020 Çarşamba günü saat 10.00’da İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, Önceki toplantıda alınan kararların özet değerlendirilmesi,  Şube Müdürleri ve Şef kadroları hakkındaki, Başkanlık yazısının görüşülmesi, Kayseri Valiliği'nin İDLİB Yardım Kampanyası konulu yazısının görüşülmesi, Teberrukat Sayım Komisyonlarının İlçe Müftülükleri tarafından oluşturulması, "Cami ve Kur'an Kursu İnşaat Onarımları İçin Bütçeden Yardım Talepleri" konulu yazının görüşülmesi, Başkanlığımızın hazırladığı eserlerin demirbaş defterine kaydedilmesi, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının faaliyetlerine yönelik hazırlanan yayınların dağıtılması, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Faaliyetleri." konulu yazının görüşülmesi, "Ders ve Teneffüs Saatleri" konulu yazının görüşülmesi, 04-06 yaş grubu için “Ara Öğün Listesi” konulu yazının görüşülmesi, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı Arasında İşbirliği Protokolü" konulu yazının görüşülmesi, "Zekât Uygulama Esasları' konulu yazının görüşülmesi, İlmi Müzakere toplantılarının değerlendirilmesi, "Diyanet TV Hatibin Kum Saati Programı" konulu yazının görüşülmesi, “Cami Engelli Buluşması” konulu yazının görüşülmesi, “2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmaları” konulu yazının görüşülmesi, "Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması" konulu yazısının görüşülmesi, "Gençliğe Değer Projesi" konulu yazının görüşülmesi, '250 Bin Şehidimize 250 Bin Hatim-i Şerif Okuma Kampanyası" konulu yazının görüşülmesi, "Cami Dersleri Programı" konulu yazının görüşülmesi, Uyuşturucu ve Bağımlılık İle Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda alınan kararların görüşülmesi, "Manevi Danışman Başvuru İşlemleri" konulu yazının görüşülmesi, "Göçmenlere ve Engellilere Yönelik Hizmetler" konulu yazının görüşülmesi, Katılım Bankacılığı Sektörünün Çalışma Prensiplerini içeren toplantı düzenlenmesi ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.