05.12.2019

“UMUDA ENGEL YOK”

Kayserimizdeki her türden engelliye ulaşmaya çalışan Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından “03 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle 04.12.2019 Çarşamba günü İl Müftülüğü konferans salonunda  UMUDA ENGEL YOK” konulu program düzenlendi.

Program görme engelli Yunus Emre Selçuk tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza Güner tarafından günün anlam ve önemini vurgulayan selamlama konuşması yapıldı.

Daha sonra İl koordinatörleri Kevser Serap Eliaçık ve Yasin Bulut tarafından İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü’nün çalışmaları ve faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

Sunum sonrası Zihinsel ve İşitme Engelli öğrenciler tarafından ilahiler okundu ve semazen gösterisi yapıldı. Program, İl Müftü Yardımcısı Ahat Taşcı tarafından yapılan dua ile sona erdi. Program sonrası katılımcılara İl Müftülüğü tarafından yemek ikramı yapıldı.

Düzenlenen programa İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza Güner, İl Müftü Yardımcısı Ahat Taşcı, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörleri Kevser Serap Eliaçık ve Yasin Bulut, engelli personelimiz, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.