02.12.2019

KAYSERİ İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Kayseri İl Müftülüğü tarafından 28.11.2019 Perşembe günü İl Müftülüğü konferans salonunda "Bağımlılıkla Mücadele” konulu konferans düzenlendi.

Yaklaşık iki saat süren konferansta Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Dairesi Şube Müdürü ve Eğitimci Sosyolog Murat Paydar, katılımcılara her türlü bağımlılığa karşı mücadele ve bu konularda gençlerde farkındalık yaratmak adına yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Yalnızca uyuşturucu bağımlılığı değil, internet, sosyal medya bağımlılığı, alışveriş bağımlılığı, egzersiz bağımlılığı vb. konulara da değinen Paydar katılımcılara her bir bağımlılık türü ve mücadele yöntemiyle ilgili bilgiler verdi.

Düzenlenen konferansa İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, İlçe Müftülüklerinde görev yapan Erkek ve Kadın Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanı, ADRB Koordinatör ve üyeleri, Gençlik, Engelli ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri, Hastane ve KYK yurtlarında görevlendirilen Manevi Destek Personeli katıldı.