23.11.2017

MELİKGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

17 Kasım 2017 Cuma günü saat 10.30’da Belsin Melikgazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü, öğretmen ve öğrencileri, İl Müftülüğümüzü ziyaret ederek İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven ile bir müddet sohbet ettiler.

Ziyaretçiler arasında, okul müdürü Durdu Mahmut Kır, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Latife Budak, Yusuf Çiçek, Alpaslan Kayahan, Ahmet Güneş ve okulun 7-8. sınıflarından yaklaşık 35 öğrenci vardı. Ziyaret ekibine aynı zamanda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Din Hizmetleri Uzmanı Osman Demirel de eşlik etti.

İl Müftümüz Sayın Güven ile görüşüp sohbet eden Melikgazi İmam Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, müftülük ve müftülüğün faaliyetleri ile ilgili bilgi aldılar. Öğrencilere, geleceğe dönük olarak yapmaları ve değer vermeleri gereken konular üzerine tecrübe ve bilgilerinden yola çıkarak nasihatlerde bulunan Sayın Güven, ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek hepsine tek tek teşekkür edip başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda İl Müftümüz Sayın Güven, öğrencilere, kendileri için bir başucu kitabı olacak nitelikteki Ali Fuat Başgil’in “Gençlerle Başbaşa” isimli kitabını hediye etti.