23.09.2019

KUR’AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA TÜRKİYE FİNAL YARIŞMASI YAPILDI.

Diyanet İşleri Başkanlı tarafından her yıl düzenlenen din görevlileri arası "Kur'anı Güzel Okuma Yarışması"nın erkek  Türkiye birincileri belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanlığınca düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Erkekler Türkiye Finali İzmir'de  yapıldı

Program açılışına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurul Başkanı Hafız Osman Şahin katıldı. Bu yıl 16'ncısı düzenlenen yarışmaya daha önce ilçe, il ve bölgelerde düzenlenen yarışmalar sonucu belirlenen 10 erkek din görevlisi katıldı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu yarışmaya Düzce'den katılan Muhammed Said Sezer birinci, İstanbul'dan katılan Fatih Bal ikinci, Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğümüze bağlı Cıncıklı Cami İmam Hatibi  İlyas Koç üçüncü oldu.