28.08.2019

Hafızlık Yarışması

23 Ağustos 2019 Cuma günü Taşçıoğlu Mümin Akan Kur’an Kursu konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığımızca hafızlık eğitimi veren Yatılı Kur’an Kurslarında 18 yaş altında hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler arasında “Hafızlık Yarışması” yapıldı.

Yarışma sınav komisyon üyeleri olarak Melikgazi İlçe Müftümüz Yahya POLAT, İlçe Vaizemiz Nurcan ÇOŞKUN ve Hunat Cami İmam Hatibi Abdullah İSLAM’dan oluşmuştur. Heyetin değerlendirmesi sonucunda; erkekler kategorisinde Hisarcık Erkek Kur’an Kursu Öğrencisi Hafız Selahattin BENLİ; bayanlar kategorisinde ise Şehit Mustafa Sezgin Kız Kur’an Kursu Öğrencisi İlknur Rana GENÇOĞLU ilçe birincisi oldu

Program sonrası yarışmaya katılan tüm öğrencilere İlçe Müftümüz Yahya POLAT tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Müftümüz Sayın Yahya Polat, “Bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz bizim için birincidir. Her birini tebrik ediyorum. Yavrularımızı yetiştiren anne-babalarımıza, onlara Kur’an’ı sevdiren, öğreten ve hafız yapan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekiminden sonra program son buldu.