Kocasinan Müftülüğü

24.09.2018

EYLÜL AYI MUTAT PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz 2018 yılı Eylül ayı personel toplantısı 21.09.2018 Cuma günü müftülüğümüz konferans salonunda saat 14:00’da Kur’an Kursu Öğreticilerine, 24.09.2018 Pazartesi günü sabah saat 09:00’da İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik gerçekleştirildi.

Toplantıya Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya hocamızın izinde olması sebebiyle yerine vekalet eden Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat,  Şube Müdürü Mahmut Ceyhan, Şef Mustafa Koç, Diyanet Vakfı Kocasinan Şube Başkanı Celalettin Nursaçan, din görevlilerimiz ve daire personellerimiz katıldı.

Başkanlığımız tarafından duyurulması gereken güncel idari konular, cami hizmetleri ve görevlisi bulunmayan camiler için alınacak tedbir, usul ve esaslar ile ilçemizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.